مهاجرت به سوئد

شرکت Bahar Gate LTD افتخار دارد تا با اتکا به شبکه بزرگ همکاران و مشاورین زبده در اقصی نقاط دنیا قادر به ارائه راحتترین و سریعترین راه دریافت اقامت در کشور زیبای سوئد باشد.برای دریافت اقامت کشور سوئد ، متقاضی نیاز به خرید یک بیزینس و راهاندازی موفق آن در مدت اقامت در کشور سوئد دارد در ذیل انواع سرمایه گذاری ممکن برای بدست آوردن اقامت دائم را به تفضیل ارائه مینمائیم.

مزایای مهاجرت به سوئد از طریق سرمایه گذاری:

1. صدور ID card و ویزای 2 ساله سرمایه گذاری برای متقاضی و تمامی اعضای خانواده
2. امکان تردد در تمامی اتحادیه اروپا و اخذ ویزای تمامی کشورها با سهولت بسیار زیاد
3. امکان افتتاح حساب شرکتی و شخصی در سوئد
4. امکان خرید و فروش از طریق شرکت سوئدی
5. اخذ اقامت دائم در مدت 2 سال و اخذ پاسپورت سوئدی در 5 سال
6. امکان خرید ملک و استفاده از اعتبارات بانکی و بسیاری مزایای دیگر

مهاجرت به سوئد

مهاجرت به سوئد

چگونگی اخذ کارت اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری:

افرادی که خارج از اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو شنگن زندگی می کنند، برای دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری در سوئد میتوانند از 3 طریق اقدام کنند:

1- راه اندازی و سرمایه گذاری در یک تجارت جدید (تاسیس شرکت):

  • شرح پروژه :تاسیس شرکت جدید بدون حضور متقاضی در سوئد با موضوع دلخواه و سهام داران دلخواه و اخذ ویزای 2 ساله خویش فرمایی
  • هزینه کلی :حدود 11000 یورو
  • مدت زمان لازم :حدودا 1 سال
  • نوع ویزا و شرایط تمدید :ابتدا یک ویزای 2 ساله خویش فرمایی و بعد اخذ اقامت دائم در صورت فعالیت شرکت برای حداقل یکسال
  • مدارک لازم:سوابق شغلی مربوط به موضوع شرکت به ثبت رسیده – گواهی تمکن مالی با مبلغ حدود 100 هزار یورو – مدارک عادی شامل پاسپورت
  • نقاط قوت اصلی :هزینه اولیه کم – تاسیس شرکت با موضوع و سهامداران دلخواه
  • نقاط ضعف اصلی :نیاز به گواهی تمکن مالی قوی – سختی راه اندازی کسب و کار در مدت 2 سال اولیه
  • فرصت ها :تغییر موضوع شرکت در سوئد و اصلاح روند فعالیت – پیدا کردن شغل کارمندی و تغییر نوع ویزا در صورتی که مایل به راه اندازی کار نیست.
  • تهدیدها :در صورت عدم تغییر نوع ویزا برای گرفتن اقامت دائم بعد از 2 سال اولیه ، باید شرکت فعال شده و روندی رو به رشد ارائه دهد.

2- خرید شرکت و تجارت در حال کار:

  • شرح پروژه :خرید یک کسب و کار آماده و در حال کار از قبیل هتل،سوپر مارکت،کافه تریا،رستوران ، سالن ورزشی و …… با توجه به میزان درآمدزایی و موقعیت تجارت ، اخذ ویزای 2 ساله خویش فرمایی و مدیریت و کسب درآمد از طریق آن تجارت
  • هزینه کلی :با توجه به نوع تجارت و میزان درآمد آن متفاوت از 100 هزار یورو
  • مدت زمان لازم :حدودا 6 ماه
  • نوع ویزا و شرایط تمدید :ابتدا یک ویزای 2 ساله خویش فرمایی و بعد اخذ اقامت دائم
  • مدارک لازم:مدارک عادی شامل پاسپورت و …
  • نقاط قوت اصلی :سرمایه گذاری روی تجارت دلخواه – حضور در کشور سوئد در زمان خرید تجارت و به نام شدن اسناد – درآمد زایی تجارت از ماه اول و پوشش دادن مخارج زندگی
  • نقاط ضعف اصلی :نیاز به سرمایه اولیه نسبتا زیاد از 100 هزار یورو – نیاز به توانایی گرداندن و مدیریت آن کار
  • فرصت ها :امکان اشتغال زایی در تجارت و گرفتن کارمند از دوستان و … – امکان ارتقا سطح کار و بالا بردن ارزش آن تجارت از طریق افزایش درآمد – امکان فروش تجارت با ایجاد ارزش افزوده
  • تهدیدها :در صورت عدم توانایی فرد در گرداندن کسب و کار امکان زیان ده بودن کار وجود خواهد داشت.

3- سرمایه گذاری برای خرید قسمتی از یک تجارت بزرگ تر

  • شرح پروژه :خرید قسمتی از یک کسب و کار بزرگ مانند شرکتی سهامی یا هتلی بزرگ و … با توجه به اسناد مالی آن تجارت، اخذ ویزای 2 ساله خویش فرمایی و داشتن درآمد از آن سرمایه گذاری
  • هزینه کلی :با توجه به نوع تجارت و میزان درآمد آن متفاوت است از 100 هزار یورو
  • مدت زمان لازم :حدودا 6 ماه
  • نوع ویزا و شرایط تمدید :ابتدا یک ویزای 2 ساله خویش فرمایی و بعد اخذ اقامت دائم
  • مدارک لازم:مدارک عادی شامل پاسپورت و …
  • نقاط قوت اصلی :سرمایه گذاری روی تجارت دلخواه – حضور در کشور سوئد در زمان خرید تجارت و به نام شدن اسناد – درآمد زایی تجارت از ماه اول و پوشش دادن مخارج زندگی – عدم نیاز به مدیریت تجارت و فقط سهام دار بودن در یک تجارت بزرگ
  • نقاط ضعف اصلی :نیاز به سرمایه اولیه نسبتا زیاد از 100 هزار یورو – عدم امکان اشتغال زایی برای دیگران و دوستان
  • فرصت ها :امکان فروش سهام تجارت با ایجاد ارزش افزوده – امکان بررسی اسناد مالی و حسابداری شرکت در زمان درخواستی و بعد از خرید شرکت
  • تهدیدها :بدون ریسک و تهدید