مهاجرت به آلمان

با توجه به قوانین مهاجرت به آلمان ، دریافت اقامت فرد متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده ) از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر میباشد.

شرایط مهاجرت به آلمان :

متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر ( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره ) ثابت کند که دارای سرمایه نقدی به میزان قابل توجه میباشد. مهاجرت به آلمان
لازم به توضیح است که احتیاج به انتقال هیچ سرمایه ای به آلمان نیست و فقط جنبه اطمینان دولت آلمان جهت تامین هزینه های آتی متقاضی و خانواده اش میباشد. مهاجرت به آلمان
ارائه طرح و برنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول ، سودآور و قابل اجرا در کشور آلمان ( در این زمینه شرکت ما توسط کارشناسان رسمی آلمانی خود، شما را بخوبی یاری می کند و این مرحله جزء تعهدات این شرکت میباشد. ) Business Plan
شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای 3 سال آینده، 250.000 € یورو باشد. مهاجرت به آلمان
کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین خریدها و هزینه های تجاری در آلمان ( کرایه منزل یا خرید خانه خوراک و پوشاک هزینه های کاری، حقوق ماهیانه مدیرعامل و . . . ) شامل آن 250.000 € یورو محسوب خواهد شد.

مراحل مهاجرت به آلمان :

1 – تکمیل و تحویل مدارک لازم متقاضی به شرکت ما جهت استعلام امنیتی از اتحادیه اروپا
2 – تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در آلمان و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت آلمان نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
3 – ارسال پرونده جهت تائید و استعلام اطلاعات ارسالی متقاضی به سفارت آلمان در کشور متقاضی
4 – تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان
5 – حضور در آلمان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
6 – بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت به مدت دو سال تمدید خواهد شد.
7 – با پایان اقامت دو ساله و ارائه گزارش کاری مثبت در انتهای فعالیت سه ساله شرکت ، به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق می گیرد.
تذکر :مدت انجام مراحل کاری از زمان تشکیل پرونده تا تعیین وقت مصاحبه سفارت جهت دریافت ویزا D ( اقامت )، از6 الی 8 ماه می باشد.

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان

نوع شرکت :
شرکت با مسئولیت محدود GmbH

حداقل سرمایه مورد نیاز :
25.000 یورو

مدارک مورد نیاز :
کپی پاسپورت مدیر شرکت ( Geschäftsführer )
وکالتنامه رسمی به زبان آلمانی
نام شرکت

مزایا ثبت شرکت :
دریافت اقامت دائم
تجارت آزاد با سراسر دنیا
افتتاح حساب بانکی تجاری در سراسر اروپا
استفاده از سوپسیتهای ویژه

مالیات :
USt. : 19%

مزایای اقامت :
استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
تحصیل رایگان
وام های بلند مدت با بهره های پایین
سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون ویزا

مزایای شهروندی :
استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
تحصیل رایگان
وام های بلند مدت با بهره های پایین
سفر به اکثر کشورهای دنیا بدون ویزا
زندگی در سراسر اروپا

اطلاعات کلی :
پایتخت: برلین زبان رسمی: آلمانی
نوع حکومت: جمهوری فدرال واحد پول: یورو
امید طول عمر: 80.1 سال رشد سالانه جمعیت: ٠٢/ درصد
جمعیت: ۸۲,۴۲۴,۶۰۹نفر