پاسپورت دومینیکا

برنامه کسب پاسپورت دومینیکا به روش سرمایه گذاری اقتصادی مشترک المنافع دومینیکا در سال 1991 آغاز شد. سرمایه گذاران مبلغ سرمایه گذاری خود را بطور مستقیم به دولت پرداخت می کنند.
این سرمایه گذاری ها به بخش خدمات مالی داده می شود که این مبلغ را در پروژه های زیرساختی دومینیکا سرمایه گذاری میکند.
کل پروسه دریافت پاسپورت بین 5 تا 7 ماه طول می کشد.

پاسپورت دومینیکا

پاسپورت دومینیکا

مزایای سرمایه گذاری و پاسپورت دومینیکا

  • تابعیت مادام العمر
  • تابعیت دو گانه
  • سفر بدون نیاز به دریافت ویزا به بیش از 60 کشور جهان
  • درآمد غیر مشمول مالیات
  • متقاضی می تواند برای همسر و فرزندان زیر 21 سال کاملا تحت تکفل خود نیز تقاضای کسب تابعیت نماید
  • فقط مدارک اولیه و اصلی مورد نیاز می باشد
  • نیازی به داشتن سطح بالای تحصیلی نیست
  • نیازی به دانستن زبان انگلیسی ندارد
  • نیازی به اقامت در محل وجود ندارد
  • کسب مدرک تابعیت کامل و پاسپورت تنها 8 ماه بطول می انجامد.
  • دومینیکا کشوری مستقل است که جز کشورهای مشترک المنافع انگلستان می باشد. بنابراین پاسپورت آن از ارزش بالایی برخودار است . علاوه بر آن در صورت عدم حضور نماینده کشور دومینیکا ، سفارت انگلستان میتواند نسبت به انجام امور متقاضی اقدام نماید.
    دومینیکا کشوری است که سرمایه و ثروت شما در آنجا کاملاً امن می باشد بنحوی که حتی مالیات بر سرمایه ، ارث و مسائل دیگر تعلق نمیگیرد.
  • در صورت تعدد تابعیت های مختلف از سوی متقاضیان این امر به کشور محل تولد اطلاع داده نمیشود.
  • شخص دارنده پاسپورت دومینیکا می تواند بدون ویزا به بیش از 100 کشور دنیا سفر نماید. علاوه بر این برای کشورهایی که نیاز به ویزا دارند روال صدور ویزا بسیار آسان و سریع می باشد.
    از آنجائیکه دومینیکا از نظر منطقه زمانی برابر با منطقه زمانی نیویورک امریکا می باشد لذا بهترین مکان برای تجارت می باشد.
  • کشور دومینیکا دارای دولتی دموکراتیک و رئیس جمهور آن با رای مستقیم مردم انتخاب می شود.
  • اخذ پاسپورت همراه کلیه حقوق شهروندی و استفاده از امتیازات دولتی می باشد.
  • دومینیکا تنها کشوری است که نسبت به تابعیت قبلی و آتی متقاضی اهمیت نمی دهد. بنابراین شما آزادید که هر کجا که می خواهید زندگی نمائید ( صرفاً یکبار برای مصاحبه به آنجا خواهید رفت )
  • دومینیکا در مقابل پایین ترین مبلغ سرمایه گذاری به شما تابعیت و پاسپورت ارائه می نماید.

روش شخص

بر اساس این روش، سرمایه گذار مبلغ 100000 دلار آمریکا را به وزارت امور مالی پرداخت می کند. با اینکار خود شخص سرمایه گذار، بدون در نظر گرفتن اینکه وی مجرد یا متاهل باشد، مشمول دریافت تابعیت می باشد.

روش خانوادگی

بر اساس این روش سرمایه گذار متقاضی مبلغ 125،000 دلار آمریکا را به دولت دومینیکا پرداخت می کند. با این کار سرمایه گذار، همسر و دو 2 فرزند زیر هیجده سال وی مشمول دریافت تابعیت می شوند. در صورتی که سرمایه گذار دارای افراد تحت تکفل بیشتری باشد، باید به ازاء هر فرزند اضافی مبلغ 15،000 دلار دیگر پرداخت کند. برای فرزندان بین هیجده و بیست و یک سال، باید مبلغ اضافی 25،000 دلار آمریکا به ازاء هر فرزند پرداخت شود. فرزندان بالای 21 سال مشمول این طرح نمیشوند.