پاسپورت آنتیگوا و باربودا

برنامه پاسپورت آنتیگوا و باربودا (Antigua & Barbuda) از سال ۲۰۱۲ذیل قانون اخذ شهروندی از طریق سرمایه‌گذاری آغاز شده است. این برنامه جدیدترین برنامه تابعیت از طریق سرمایه‌گذاری در دنیا به شمار می‌آید.با اخذ پاسپورت آنتیگوا و باربودا می‌توان به‌سادگی به بیش از ۱۰۰کشور در سراسر دنیا سفر کرد. این کشور تابعیت قبلی متقاضیان اخذ شهروندی خود را می‌پذیرد و قبول دارد.

آنتیگوا و باربودا جزیره‌هایی دوقلو بین دریای کارائیب و اقیانوس پاسیفیک هستند که به طور تقریبی با میامی ۲۱۰۰کیلومتر فاصله دارند. این جزایر از سال ۱۹۸۱توسط الیزابت دوم که اولین ملکه آنتیگوا و باربودا بود، به صورت ایالتی مستقل ابراز موجودیت نمودند.
مساحت این جزایر ۴۴۲کیلومتر‌مربع و جمعیت آنها حدود ۸۰هزار نفر می‌باشد که نهمین کشور از نظر وسعت در بین کشورهای حوزه کارائیب به حساب می‌آید.

پاسپورت آنتیگوا و باربودا

پاسپورت آنتیگوا و باربودا

مزایای پاسپورت آنتیگوا و باربودا

علاوه بر این که برنامه اقامتی سرمایه‌گذاری در آنتیگوا و باربودا جدیدترین در دنیا به شمار می‌رود، مزایای دیگری نیز دارد:
– مدت کوتاه فرآیند گرفتن اقامت که بین ۳تا ۴ماه است که شامل بچه‌های زیر ۲۵سال خانواده نیز می‌باشد؛
– والدین بالای ۶۵سال نیز شامل این برنامه می‌شوند؛
– در طول فرآیند اخذ اقامت نیازی به سفر به آنیگوا و باربودا نیست؛
– احتیاجی به مصاحبه، وضعیت تحصیلی و تجربه کاری نیست؛
– به دست آوردن ویزا برای سفر به بیش از ۱۰۰کشور در سراسر دنیا، از قبیل؛ حوزه شینگن، کانادا، انگلستان، هنگ‌کنگ و سنگاپور؛
– عدم اخذ مالیات از درآمد متقاضی.

شرایط پاسپورت آنتیگوا و باربودا

برای اخذ اقامت در آنتیگوا شرایط زیر ضروری است:
– عدم سوء پیشینه
– سلامت کامل
– دارایی شخصی به اندازه کافی
– انتخاب یکی از ۳گزینه قابل انتخاب درباره سرمایه‌گذاری
– متقاضی و خانواده‌اش می‌بایست حداقل ۳۵روز را در طول ۵سال اقامت خود در آنتیگوا و باربودا بگذرانند.

گزینه‌های سرمایه‌گذاری پاسپورت آنتیگوا و باربودا

گزینه ۱: شرکت در توسعه ملی یا خیریه در کشور
سرمایه‌گذاری به مبلغ ۲۵۰هزار دلار در توسعه ملی کشور یا اهدا به خیریه‌های مورد قبول دولت آنیگوا و باربودا.
توجه داشته باشید که این مبلغ برای مدت کوتاهی توسط دولت به ۲۰۰هزار دلار کاهش یافته است.
گزینه ۲: سرمایه‌گذاری در بخش املاک و مستغلات
ملک خریداری‌شده باید حداقل ۴۰۰هزار دلار ارزش داشته باشد و در مناطقی باشد که دولت از پیش تعیین نموده است. این ملک می‌بایست حداقل ۵سال در اختیار متقاضی باقی بماند. علاوه بر پرداخت قیمت ملک، هزینه ثبت مالکیت، مالیات و تمامی فرآیند خرید آن بر عهده متقاضی است.
گزینه ۳: ایجاد کسب‌وکار
هر متقاضی باید مبلغ ۱میلیون‌و۵۰۰هزار دلار برای ایجاد یک کسب‌وکار هزینه کرده تا امتیاز اخذ شهروندی را کسب کند. به علاوه، برای ایجاد کسب‌وکار شراکتی نیز حداقل ۵میلیون دلار لازم است که هر شریک نباید کمتر از ۴۰۰هزار دلار سرمایه داشته باشد.

هزینه‌های پاسپورت آنتیگوا و باربودا

هر متقاضی و خانواده‌اش باید هزینه‌های زیر را بسته به تعداد اعضای خانواده تقبل کنند:

– هزینه پرونده متقاضی اصلی : ۵۰هزار دلار
– هزینه پرونده همسر متقاضی : ۵۰هزار دلار
– هزینه پرونده فرزند تا ۱۱سالگی : ۲۵هزار دلار
– هزینه پرونده فرزند از ۱۲تا ۱۷سالگی : ۲۵هزار دلار
– هزینه پرونده فرزند از ۱۸تا ۲۵سالگی : ۵۰هزار دلار
– هزینه پرونده والدین بالای ۶۵سال : ۵۰هزار دلار
– پاسپورت بیومتریک برای هر نفر : ۳۵۵دلار

امکان سفر به ۱۲۷ کشور از جمله کانادا, انگلستان و کشورهای حوزه شینگن

پاسپورت آنتیگوا و باربودا

پاسپورت آنتیگوا و باربودا