شرایط آغاز سرمایه گذاری ویزای E2

در ابتدا متقاضی سرمایه گذاری پس از کسب آخرین اطلاعات در زمینه ویزا E2 اقدام به تکمیل فرم پرسشنامه مینماید.

مشاورین ما پس از بررسی اولیه و اطمینان از احتمال بالا برای موفقیت در پرونده لیستی از افراد مورد اطمینان خود را که در زمینه مشاوره بیزینس فعالیت مینمایند را برای شما ارسال خواهند نمود. وظیفه مشاور پیدا نمودن یک واحد تجاری با شرایط مناسب برای شما از لحاظ مالی میباشد.

نکاتی که مشاور باید در این مقطع به اطلاع شما برساند عبارتند از:

  • موقعیت فعلی واحد تجاری ( در حال کار و یا در حال افتتاح)
  • نوع و رشته کاری مورد نظر
  • میزان نیاز به کارمند در قسمتهای مختلف و حقوق پایه ایشان
  • برآورد اولیه از این واحد تجاری و اعلام میزان سود احتمالی در 3 سال اول
  • میزان سرمایه لازم برای خرید و آغاز به کار این واحد تجاری
  • مدت زمان لازم برای آغاز سود رسانی این واحد تجاری
  • ارائه پلان پیشرفت کار برای 3 سال اول
  • اعلام موقعیت جغرافیائی واحد تجاری و برآورد درصد متقاضیان دریافت سرویس از بیزینس.
شرایط آغاز سرمایه گذاری ویزای E2

شرایط آغاز سرمایه گذاری ویزای E2

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2

پس از تکمیل بررسی روی واحدهای تجاری مختلف از طرف متقاضی و مشاور ایشان ، نوع و محل واحد تجاری به وسیله طرح توجیهی ارائه شده توسط مشاور به تیم وکلای حقوقی شرکت ایست وست اعلام خواهد شد .
وکلای با تجربه ما در ایست وست پس از بررسی کامل روی طرح توجیهی نظر نهائی خود را اعلام مینمایند و در صورت توافق مشاور برای خرید این واحد تجاری آغاز به کار خواهد نمود.
به طور کلی مبلغی بین 5 تا 20 درصد از مبلغ کل این معامله به صورت بیعانه به فروشنده پرداخت خواهد شد و مابقی مبلغ به یک حساب امانی تحت نظارت وکیل منتقل خواهد شد .
در این مرحله مراحل مورد نیاز برای مهاجرت متقاضی توسط تیم وکلای با تجربه ما شروع خواهد شد و پس از طی این مراحل متقاضی به همراه خانواده ( شامل همسر و تمامی فرزندان مجرد زیر 21 سال) به کنسولگری مراجعه مینمایند و پس از انجام مصاحبه و در صورت قبولی در این مصاحبه ویزای بلند مدت 2 ساله خود را دریافت میدارند.
پس از ورود به خاک آمریکا متقاضی مابقی پول را به فروشنده پرداخت مینماید و بیزینس را تحویل گرفته و واحد تجاری شروع به کار خواهد نمود.

میزان سرمایه گذاری ویزای E2 :

برای سرمایه گذاری از طریق E2 و دریافت ویزا بلند مدت 2 ساله سرمایه گذار نیاز به خرید یک واحد تجاری فعال و یا در حال افتتاح دارد.
بر طبق قوانین جاری در کشور آمریکا هیچ مبلغ دقیقی در مورد کمترین هزینه لازم برای سرمایه گذاری ذکر نشده است و تنها عبارت( مقدار قابل توجه سرمایه گذاری) ذکر گردیده است.
موکلین و مشاورین ما پس از کسب سالها تجربه موفق در زمینه دریافت ویزای E2 معتقدند که کمترین مقدار سرمایه گذاری که شانس بالائی برای دریافت ویزا دارد حداقل مبلغ 150،000 دلار آمریکا میباشد. برای اطلاع از آخرین شرایط سرمایه گذاری و دریافت ویزا اینجا کلیک کنید.