ویزای سرمایه گذاری آمریکا ویزای E2

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2 به منظور دریافت ویزا و شروع یک Bussines در کشور آمریکا دریافت میگردد.
بر طبق قوانین جاری کشور ایالات متحده آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2 تنها یک ویزا برای حضور در کشور آمریکا برای مدت 2 سال میباشد ، سرمایه گذار میتواند در صورت اثبات موفقیت تجارت خود در مدت 2 سال مجددا اقدام به دریافت ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2 برای 2 سال دیگر نماید.
محل انتخاب زندگی برای سرمایه گذار و خانواده باید در نزدیکی محلی باشد که سرمایه گذار اقدام به راه اندازی بیزنس خود در آمریکا نموده است.
ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2یک ویزای یکبار ورود میباشد و این بدان معناست که سرمایه گذار و خانواده ایشان در صورت خروج از کشور آمریکا در طول مدت زمان ویزای خود و اقدام به بازگشت به آمریکا مجددا باید در کنسولگری این کشور با کنسول ملاقات نموده و مجددا اخذ ویزا نمایند .
ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2یکی از انواع ویزا های پر طرفدار برای خانواده هائی میباشد که سرمایه کافی برای دریافت گرین کارت آمریکا از طریق EB-5 را ندارند و یا ترجیح میدهند تا در ابتدا با مقدار کمتری از سرمایه وارد بازار کار در کشور آمریکا شوند و پس از کسب تجربه بیشتر اقدام به سرمایه گذاری در پروژه های EB-5 نمایند .

میزان ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2 :

برای سرمایه گذاری از طریق E2 و دریافت ویزا بلند مدت 2 ساله سرمایه گذار نیاز به خرید یک واحد تجاری فعال و یا در حال افتتاح دارد.
بر طبق قوانین جاری در کشور آمریکا هیچ مبلغ دقیقی در مورد کمترین هزینه لازم برای سرمایه گذاری ذکر نشده است و تنها عبارت( مقدار قابل توجه سرمایه گذاری) ذکر گردیده است.
موکلین و مشاورین ما پس از کسب سالها تجربه موفق در زمینه دریافت ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2 معتقدند که کمترین مقدار سرمایه گذاری که شانس بالائی برای دریافت ویزا دارد حداقل مبلغ 150،000 دلار آمریکا میباشد. برای اطلاع از آخرین شرایط سرمایه گذاری و دریافت ویزا اینجا کلیک کنید.

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2